Enquête

Beste inwoner van Elim,

Misschien is uw huidige woning of woonsituatie niet meer zo geschikt of verwacht u dat deze voor u minder geschikt gaat worden in de toekomst. Of kunt u niet een geschikte woning vinden? Hiervoor kunnen verschillende oorzaken zijn. Die willen we graag samen inventariseren en daarna met elkaar mooie oplossingen bedenken.

We hebben twee belangrijke aanleidingen voor dit onderzoek. De eerste aanleiding is dat Plaatselijk Belang Elim in gesprek is met de gemeente Hoogeveen over eventuele uitbreidingsplannen in ons dorp. Moeten we bouwen voor onze jongeren (starters) en/of ook voor onze ouderen, bijvoorbeeld aandacht voor nieuwe woonvormen? Hierover willen we graag informatie van u hebben. De tweede reden is dat wij willen inventariseren wat de zorgbehoefte nu en in de toekomst is onder de inwoners van Elim. Ook willen we weten hoe het staat met het naoberschap in ons dorp.

Het begin van dit proces is deze uitnodiging voor het invullen van een vragenlijst onder alle inwoners van Elim. Pak deze kans en reik uw woon- en zorgwensen bij ons aan! Hoe meer enquêtes we ingevuld terugkrijgen, hoe duidelijker ons beeld wordt. Daarna gaan wij ermee aan de slag en zullen wij de resultaten met u delen.

Let op: er zijn twee verschillende enquêtes. Eén is speciaal voor inwonende jongeren vanaf 18 jaar. Voor deze groep een unieke kans om de woonwensen aan te geven voor in de toekomst. De andere enquête is voor de bestaande huishoudens.

Huishoudens enquête: https://hoogeveen.datacoll.nl/nmyqnyppfy?l=nl

Jongeren enquête: https://hoogeveen.datacoll.nl/voyidyjjdg?l=nl

U kunt hier de enquête tot 22 december invullen.

Indien het lastig voor u is om de enquête digitaal in te vullen, dan kan het formulier ook op papier worden ingevuld. Neem hiervoor contact op met één van onderstaande personen:

  • Jan Benjamins, Carstensdijk 55C, 7916RA  Elim; 06-11951644
  • Rudolf Guichelaar, Perebomenweg 56, 7916 PG  Elim; 06-30127388
  • Roelof Koops, Dorpsstraat 26, 7916 PC  Elim; 06-53851600

Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking!

Met vriendelijke groet,

Bestuur Plaatselijk Belang Elim

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.